PUNA PRAKTIKE

Laboratoret më të sofistikuara dhe puna praktike gjithmonë kanë rëndësi në institucionin tonë KSHM Rezonanca

MËNYRA E STUDIMIT

Mekanizma efikasë të informimit kthyes mbi punën e studentëve , proces akademik te shkelqyer

STAFI AKADEMIK

Metoda efikase te vleresimit sipas objektivave edukative qe promovojn mesimin KSHM REZONANCA

RRETH INSTITUCIONIT

Institucion i arsimit të lartë i cili ju siguron arsimim dhe kualifikim në përputhet me standardet evropiane

ORARI I LIGJËRATAVE PËR VITIN AKADEMIK 2018/19

KËSHILLA NGA MJEKU!! ( kliko këtu )

Marrëveshje Bashkëpunimi ( kliko këtu )

09
Nën
TRAJNIM : Promovo, Eduko, Parandalo Ruaj shëndetin e popullates
TRAJNIM :  Instituti për Hulumtime dhe Trajnime në Shkencat Mjekësore “RezonancaA” në bashkëpunim me katedrën e Infermierisë mbanë programin për ZHVP / CPD Programme “Promovo, Eduko, Parandalo – Ruaj shëndetin e popullates“ Data: 10 Nëntor 2018 duke filluar nga ora 10:00 Vendi: Kolegji i Shkencave Mjekësore "Rezonanca" - Veternik Programi është i Akredituar nga Oda [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
21
Sht
I Akredituar . Trajnimi i parë në Kosovë dhe rajon në Osteopati
Temat e trajnimit : Trajtimi i regjionit cervikal dhe torakal në Osteopati Sistemi parietal në Osteopati Ligjërues : Prof. Nexhmedin Bytyçi Osteopat Trajnimi është i akredituar nga OFTK dhe OIK Duke u bazuar në udhëzimin Administrativ të MSH për EVP, ky organizim vlerësohet me pikë kredituese si në vijim : Për pjesëmarrje aktive ( ligjërues [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
17
Sht
Trajnimi i parë në Kosovë dhe rajon në Osteopati
Temat e trajnimit : Trajtimi i regjionit cervikal dhe torakal në Osteopati Sistemi parietal në Osteopati Ligjërues : Prof. Nexhmedin Bytyçi Osteopat Trajnimi është në procedurë të akreditimit Vendi : KSHM Rezonanca Veternik-Prishtinë Data : 06 Tetor 2018 Regjistrimi bëhet deri më 4 tetor 2018 në “KSHM Rezonanca” Nr. tel : +383 38 544 754 [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,

SHIKO MË SHUMË

REZULTATET E PROVIMIT PRANUES PËR AFATIN E DYTË

"REZONANCA"

Institucion i cili ju siguron arsimim dhe kualifikim në përputhje me standardet evropiane
Bëhuni pjesë e botës së njerëzve të suksesshëm!

Studentë
LËNDË
LABORATORË
PROFESORË

Kolegji i Shkencave Mjekesore "REZONANCA" përgatit studentët e mjekësisë që të kenë njohuritë, aftesitë, qëndrimet dhe sjelljet e duhura dhe të nevojshme për të qenë të suksesshëm në karrierën e tyre mjekësore.

5400 Orë të programit studimor. Pjesëmarrja e obliguar në ligjerata 60%, pjesëmarrja në praktika dhe seminare 80%, provime formative provime sumative, vlerësim i punës seminarike, punimeve shkencore.

Eshte nje program me standarde europiane gjithashtu staff eshte i trajnuar ne instuticionet me te larta nderkombtare.
Kohëzgjatja e studimeve : 3 Vjet
Kredi : 180 ECTS

9000 Orë të programit studimor. Pjesëmarrja e obliguar në ligjerata 60%, pjesëmarrja në praktika dhe seminare 80%, provime formative provime sumative, vlerësim i punës seminarike, workshopeve , punimeve shkencore dhe temës së diplomës

5400 Orë të programit studimor. Pjesëmarrja e obliguar në ligjerata 60%, pjesëmarrja në praktika dhe seminare 80%, provime formative provime sumative, vlerësim i punës seminarike, punimeve shkencore.

5400 Orë të programit studimor. Pjesëmarrja e obliguar në ligjerata 60%, pjesëmarrja në praktika dhe seminare 80%, provime formative provime sumative, vlerësim i punës seminarike, punimeve shkencore.

5400 Orë të programit studimor. Pjesëmarrja e obliguar në ligjerata 60%, pjesëmarrja në praktika dhe seminare 80%, provime formative provime sumative, vlerësim i punës seminarike, workshopeve, punimeve shkencore dhe temës së diplomës .

Institucioni u themeluam më 19.10.2004, si Universiteti i Shkencave Mjekësore “Rezonanca” (USHMR), dhe u licencuam nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për vitet akademike 2004 – 2009.

Universiteti kishte në vete pesë fakultete:

– Fakultetin e Mjekësisë

– Fakultetin e Stomatologjisë

– Fakultetin e Farmacisë

– Fakultetin e Fizioterapisë

– Fakultetin e Radiologjisë Diagnostike.

KONTAKTI

FACEBOOK

LOGO21

SHKOLLA E MESME "REZONANCA"

Në Kuadër të Shkollës së Mesme të Mjekësisë “REZONANCA” ju keni mundësi të arsimit dhe aftësimit të mesëm profesional në fushat shëndetësore.

Profilet:

Infermier i Përgjithshëm

Teknik i Dhëmbëve

Teknik i Fizioterapisë

Teknik i Farmacisë

Mësimet zhvillohen në Objektin e Kolegjit REZONANCA në Veternik.

KONTAKTI PËR SHKOLLËN E MESME

Glloku te Shelgjet – Veternik

10000 Prishtinë

+383 49 603 065

+383 44 976 976