Lajmet

LAJMET E REJA

Sot më datën 10.01.2020 në KSHM Rezonanca…

Sot më datën 10.01.2020 në KSHM Rezonanca është realizuar aksioni humanitarë për dhurimin e gjakut në bashkëpunim me Qendrën e Transfuzionit të Gjakut në Prishtinë. Falenderojmë bashkëpunëtorët tanë për bashkëpunimin, stafin e KSHM Rezonanca për gatishmërinë dhe vullnetin për të dhuruar gjak dhe të gjithë studentët që nuk hezituan t’i bashkangjiten kësaj iniciative. Falenderim të […]

Posted in: KSHM Rezonanca,
NJOFTIM! Njoftojmë të gjithë studentët dhe stafin e Kolegjit…
NJOFTIM! Njoftojmë të gjithë studentët dhe stafin e Kolegjit "REZONANCA" se sot më datë 27.11.2019 nga ora 09:00 deri në ora 19:00 jemi në gatishmeri të grumbullojmë vullnetarisht ndihma çofshin në forme ushqimi, veshmbathje apo batanije e gjësende tjera për t'i dërguar në ndihmë të vëllezërve dhe motrave tona në Shqipëri, pas ngjarjeve të fundit [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Alma Mater Europaea Kampus “REZONANCA” së shpejti..
Alma Mater Europaea Kampus “REZONANCA” së shpejti në funksion të pranimit të studentëve të rinjë në këto drejtime : -Infermieri -Mami -Biokimi Laboratorike -Radiologji Diagnostike -Farmaci -Stomatologji -Fizioterapi KSHM Rezonanca si pjesë e rrjetit të Alma Mater Europaea garanton studime cilësore dhe të pranueshme në të gjitha vendet e BE-së dhe më gjerë . Edhe [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Ceremonia e diplomimit të gjeneratës së dymbëdhjetë……
Sot me 06 Korrik 2019, në hapsirat e Kolegjit të Shkencave Mjekësore "REZONANCA" u mbajt ceremonia e diplomimit të gjeneratës së dymbëdhjetë të studentëve të profileve mjekësore : Mjekësi Sanitare, Bachelor, Radiologji Diagnostike, Bachelor, Infermieri, Bachelor & Master, Farmaci, Bachelor & Master, Stomatologji . Kolegji i Shkencave Mjekësore, "REZONANCA" lider i shkencave mjekësore në rajon, [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Patëm kënaqësin të kemi prezent…

Patëm kënaqësin të kemi prezent në Kolegjin tonë, të nderuarin Profesorin e Asocuar Stjepan Spalj SMS,PhD nga Universiteti i Rijekës. Profesori, Stjepan Spalj, ka përfunduar magjistraturën dhe doktoraturën në Universitetin e Zagrebit në lëmin e Paradontologjisë dhe Shëndetit Publik, ka specializuar në Universitetin e Zagrebit për Ortodonci, gjithashtu ka diplomuar edhe në Fakultetin e Shkencave […]

Posted in: KSHM Rezonanca,
Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Kompaninë Gjermane “ARTIGUM MANAGMENT”

Kolegji i Shkencave Mjekësore “Rezonanca” sot me datë 20.05.2019, në Kolegj, ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Kompaninë Gjermane “ARTIGUM MANAGMENT” Kjo marrëveshje ka të bëj me Bashkëpunimin në mes të këtyre dy institucioneve në dobi të studentëve në këto fusha: Kurse të gjuhës Gjermane falas në të dyja nivelet, B1 dhe B2 për studentet […]

Posted in: KSHM Rezonanca,
“REZONANCA”, organizoi vizitë turistike në Kroaci .

Kolegji i Shkencave Mjekësore “REZONANCA”, organizoi vizitë turistike në Kroaci. Në nismë të vizitës , studentët qëndruan në qytetin e Dubrovnikut në Kroaci ku vizituan qytetin e vjetër dhe disa galeri duke vazhduar në ditët në vijim në Cavtat, Kotor dhe Budva.

Posted in: KSHM Rezonanca,
Të rinj nga Gjilani zgjedhin Kolegjin…

Të rinj nga Gjilani zgjedhin Kolegjin e Shkencave Mjekësore “REZONANCA”. Kualiteti i lartë, sistemi inovativ dhe tradita shumëvjeçare na bënë gjithmonë të jemi lider në Drejtimet Mjekësore. Kjo u dëshmua së fundi gjatë panairit të studimeve që u mbajt në qytetin e Gjilanit ku interesimi nga studentët ishte shumë i madh. Ne falenderojmë Drejtorin komunale […]

Posted in: KSHM Rezonanca,
Risi Historike për REZONANCËN!!!
Rezonanca nënshkroi marrëveshjen dhe se nga sot është pjesë e barabartë e 8 universiteteve Europiane që të gjitha nën patronatin e Alma Mater Europea. Si super fuqi Akademike me 1000 Mësimdhënës dhe përkrahje nga 2000 antarë të rregullt të Akademisë së Shkencave dhe Arteve Europiane do të japim një kontribut të jashtzakonshëm në ngritje të [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Rezonanca gjithmonë në ngritje……..
Rezonanca gjithmonë në ngritje të nivelit Akademik! Marrëveshje bashkpunimi me Biblotekën Kombëtare!
Posted in: KSHM Rezonanca,
Rezonanca gjithmonë…..
REZONANCA gjithmonë kontribon në ngritje të cilësisë së nivelit Akademik! Mbledhja e këshillit mësimorë mbajtur më 28.02.2019#Blerim Krasniqi
Posted in: KSHM Rezonanca,
Për nder të 17 Shkurtit….

Për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë, nxënesit e Shkollës së Mesme të Mjekësisë (SHMM Rezonanca – Dega e Infermierisë) kanë organizuar javën e solidaritetit duke zhvilluar aktivitetin në qendrën tregtare – Albi Mall. Në kuadër të shënimit të kësaj jave nxënësit kanë organizuar që çdo ditë të qëndrojnë të lokalizuar në katin […]

Posted in: KSHM Rezonanca, SH.M.M "REZONANCA",
Edhe një Doktorë Shkence në fushën e Fizioterapisë…..
Kemi nderin dhe kënaqësinë të ju njoftojmë se Kolegjit të Shkencave Mjekësore "REZONANCA" iu  konfirmua zyrtarisht edhe një Doktor Shkence në fushën e Fizioterapisë Prof.Ass.Dr Eqrem GARA , i cili morri titullin Doktor Shkence në Universitetin  Mjekësorë të Tiranës. Kolegji "REZONANCA" i uron suksese të mëtutjeshme.
Posted in: KSHM Rezonanca,
Përfundimi i Kursit të Avancuar për Kujdesin Paliativ !
Dita përfundimtare e Kursit të Avancuar për Kujdesin Paliativ dhe disa nga aktivitetet e zhvilluara gjatë këtyre 5 ditëve
Posted in: KSHM Rezonanca,
Dita e parë ! Nga Kursi i Kujdesit të Avancuar Paliativ
Dita e parë e Kursit të Kujdesit të Avancuar Paliativ – Parimet e Kujdesit Paliativ – Struktura Organizative e Kujdesit Paliativ – Zhvillimi ndër vite dhe evoluimi i Kujdesit Shtëpiak dhe Paliativ
Posted in: KSHM Rezonanca,
Mirënjohje dhe falenderim për Rezonancën nga Ministri Rrustem Berisha
Mirënjohje dhe falenderim për Rezonancën nga Ministri Rrustem Berisha, Ministër pranë Ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës për kontributin e dhënë!
Posted in: KSHM Rezonanca,
Për nder të 28 Nëntorit
Për ndrerë të festës së Flamurit 28 Nëntor-it SHMM "Rezonanci" organizoi program festiv.
Posted in: KSHM Rezonanca, SH.M.M "REZONANCA",
Trajnim 3 ditorë “SINDROWN DOWN”
Ne Kolegjin e Shkencave Mjekësore "REZONANCA" u mbajt Trajnimi 3-ditor mbi “AFTËSITË BAZIKE MOTORIKE TË FËMIJËT ME SIDROMËN DOWN" dhe metodën e trajnimit "FIZIOTERAPIA TE FËMIJËT ME SINDROMËN DOWN" organizuar nga DOWN SYNDROME KOSOVA me trajnuesit nga Holanda :Dr.Peter E.M.Lauteslager PT, Bert Bakker PT.
Posted in: KSHM Rezonanca,
TRAJNIM : Promovo, Eduko, Parandalo Ruaj shëndetin e popullates
TRAJNIM :  Instituti për Hulumtime dhe Trajnime në Shkencat Mjekësore “RezonancaA” në bashkëpunim me katedrën e Infermierisë mbanë programin për ZHVP / CPD Programme “Promovo, Eduko, Parandalo – Ruaj shëndetin e popullates“ Data: 10 Nëntor 2018 duke filluar nga ora 10:00 Vendi: Kolegji i Shkencave Mjekësore "Rezonanca" - Veternik Programi është i Akredituar nga Oda [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
I Akredituar . Trajnimi i parë në Kosovë dhe rajon në Osteopati
Temat e trajnimit : Trajtimi i regjionit cervikal dhe torakal në Osteopati Sistemi parietal në Osteopati Ligjërues : Prof. Nexhmedin Bytyçi Osteopat Trajnimi është i akredituar nga OFTK dhe OIK Duke u bazuar në udhëzimin Administrativ të MSH për EVP, ky organizim vlerësohet me pikë kredituese si në vijim : Për pjesëmarrje aktive ( ligjërues [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Trajnimi i parë në Kosovë dhe rajon në Osteopati
Temat e trajnimit : Trajtimi i regjionit cervikal dhe torakal në Osteopati Sistemi parietal në Osteopati Ligjërues : Prof. Nexhmedin Bytyçi Osteopat Trajnimi është në procedurë të akreditimit Vendi : KSHM Rezonanca Veternik-Prishtinë Data : 06 Tetor 2018 Regjistrimi bëhet deri më 4 tetor 2018 në “KSHM Rezonanca” Nr. tel : +383 38 544 754 [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Kampusi i ri Universitar
Ne gjithmonë synojmë të sjellim risi në Kosovë dhe Ballkan në sektorin e shëndetësisë dhe edukimit Akademik në Shëndetësi. Këtë e dëshmuam edhe me punimet tona të fundit, ku jemi në prag të përfundimit të: 1.Spitalit të Përgjithshëm, 2. Institutit Farmaceutik, 3.Spitali për Narkomani dhe Alkoolizëm, 4.Kampusi për Studentë të vendit dhe ndërkombëtarë, 5.Konvikti i [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Njoftim! Për studentët e drejtimit “Infermieri e Përgjithshme”
Njoftim ! Të gjithë studentët e drejtimit “Infermieri e Përgjithshme” që janë të interesuar të punojnë në shërbimet vullnetare në QKUK-Klinika Emergjente , të paraqiten në Kryqin e Kuq të Kosovës . Të interesuarit pas çertifikimit me kurse të ndihmës së parë do të jenë në shërbim të Klinikës Emergjente . Për informata më të [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Memorandum i bashkëpunimit në mes KSHM “Rezonanca” dhe HANDIKOS
MEMORANDUM BASHKËPUNIMI Sot me datë 27.07.2018 u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit në mes të përfaqësuesit të Kolegjit të Shkencave Mjekësore "REZONANCA" dhe HANDIKOS të dy palët rënë dakord që bashkëpunimi të përfshijë -Projekte të përbashkëta shëndetësore Ku Kolegji i Shkencave Mjekësore "REZONANCA" dhe Qendra Diagnostike Terapeutike "REZONANCA" të ofroj 50% zbritje për personat me aftësi të kufizuara [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Studentët e Kolegjit “Rezonanca” në emisionin “Oxygen”
Studentet e kolegji Rezonanca se bashku me stafin e kolegjit paten nderin te jene musafir ne emisionin shume te shikuar Oxygen . Gjithashtu studentet e kolegjit Rezonanca moren pjese ne kuizin e organizuar nga Oxygen , ku treguan aftesit e tyre dhe deshmuan qe ne kolegjin Rezonanca studentet pos aftesimit profesional merren edhe me aktivitete [...]
Posted in: KSHM Rezonanca,
Marrëveshje me Odën e Fizioterapeutëve të Kosovës
Marrëveshje Bashkëpunimi  Palët e përfshira :  Oda e fizioterapeutëve të Kosovës dhe Instituti për Hulumtime dhe Trajnime të Shkencave Mjekësore - RezonancaA  Kjo marrëveshje bashkëpunimi nënshkruhet nga përfaqësuesit e institucioneve të lartëpërmendura me qëllim të ngritjes së bashkëpunimit në fushën e hulumtimeve shkencore , në shkencat mjekësore në trajnim dhe edukim të vazhdueshëm profesional .
Posted in: KSHM Rezonanca,
Marrëveshja e radhës
Bölgenin en güçlülerinden birisi olacak hastanenin işletilmesi ve onlara ait Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında işbirliği anlaşmasını imzaladık. Bahçeşehir Üniversitesi HY Health & Care
Posted in: KSHM Rezonanca,
Marrëveshje Bashkëpunimi me Odën e Infermierëve të Kosovës
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI Ndërmjet: Odës së Infermierëve , Mamive dhe Profesionistëve Shëndetësor dhe ,  Institutit Për Hulumtime dhe Trajnime në Shkencat Mjekësore- RezonancaA Qëllimi i marrëveshjes Kjo marrëveshje bashkëpunimi nënshkruhet nga përfaqësuesit e institucioneve të lartëpërmendura me qëllim të ngritjes së bashkëpunimit në fushën e hulumtimeve shkencore , në shkencat mjekësore në trajnim dhe edukim të [...]