Arian R. Idrizaj

Acad. Prof. Dr. Arian IDRIZAJ MD.

REKTOR

Me licencimin e institucioneve arsimore private, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës mundësoi pasurimin e sistemit të tanishëm arsimor nga lëmenjtë e ndryshëm, në mesin e të cilave edhe të shkencave mjekësore. Me këtë Ministria ka paraqitur koncepte krejtësisht të reja të arsimimit mjekësor të shekullit XXI

Biografia

Edukimi

  • Faculty of Medicine, University of PrishtinaMedical Doctor
  • Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, Universiteti i Tiranës, ShqipëriDoctor of Medical Sciences

Publikimet Shkencore

  • Roli i imazherisë të meningeomat e basis crani anterior. JMS 2012;3(1):5-13.Ramadan Idrizi, Arian Idrizaj, Blerim Krasniqi.
  • Frequent interruption of pregnancy as a primar factor of breast carcinomas. JMSHalit Ymeri, Serbeze Kabashi, Nagip Elshani, Ilir AHmetgjekaj, Arian Idrizaj
  • Incidenca e kancerit të gjirit në Kosovë JMS. 2008;1 (1):13-21.Arian Idrizaj, Ramadan Idrizaj, Blerim Krasniqi
  • Paradoxical Growth of Optochiasmatic Tuberculoma during the Treatment of Tuberculous Meningitis. Mjekësia Bashkohore, Kujdesi Infermieror, 2014
  • Kolor Doppler Ekosonografia në diagnostifikimin e hershëm të metastazave të carcinomës kolorektale në mëlqiArian Idrizaj, Konferenca e I Shkencore e Shkolles Doktorale per Evropen Juglindore 14 Nentor 2012