Apliko

APLIKIMI PËR VITIN 2024/25 ËSHTË I HAPUR

Ne nuk u japim studentëve vetëm një arsim dhe përvoja që i vendosin ata për sukses në një karrierë. Ne i ndihmojmë ata të kenë sukses në karrierën e tyre – për të zbuluar një fushë për të cilën kanë pasion dhe guxojnë ta drejtojnë atë.

Rreth Kolegjit

ALMA MATER EUROPAEA, CAMPUS REZONANCA!
Lider në Ballkan për Shkenca Mjekësore!
Pjesë e rrjetit Evropian të Kolegjeve të Shkencave Mjekësore.

Stafi më i mirë, kombëtar dhe ndërkombëtar, pret studentët më të mirë të vendit, sepse aty e kanë vendin.
Filloje jetën akademike, aty ku ka lindur dhe ka traditë mësimi i shkencave mjekësore për herë të parë në Ballkan, në ALMA MATTER EUROPAEA, CAMPUS REZONANCA!

MËNYRA E STUDIMIT

Mekanizma efikasë të informimit kthyes mbi punën e studentëve , proces akademik te shkelqyer.

Shiko më Shumë

RRETH INSTITUCIONIT

Institucion i arsimit të lartë i cili ju siguron arsimim dhe kualifikim në përputhet me standardet evropiane

Shiko më Shumë

BACHELOR/MASTER

Studentët e kolegjit në fund të vitit paisen me diploma të Bachelor/Master. KSHM REZONANCA

Shiko më Shumë

LABORATORET

Laboratoret më të sofistikuara dhe puna praktike gjithmonë kanë rëndësi në institucionin tonë

Shiko më Shumë

ALMA MATTER EUROPAEA CAMPUS COLLEGE "REZONANCA"

Institucion i cili ju siguron arsimim dhe kualifikim në përputhje me standardet evropiane

Vizoni
Misioni
Historia

Vizioni

Me licencimin e institucioneve arsimore private, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës mundësoi pasurimin e sistemit të tanishëm arsimor nga lëmenjtë e ndryshëm, në mesin e të cilave edhe të shkencave mjekësore. Me këtë Ministria ka paraqitur koncepte krejtësisht të reja të arsimimit mjekësor të shekullit XXI.Si institucion do të bëjmë të gjitha përpjekjet, që nëpërmjet bashkëpunimit me institucionet relevante nacionale dhe ndërkombëtare, të arrijmë reputacionin e nevojshëm si institucion i arsimit të lartë, i cili do të vazhdojë të ofrojë, të promovojë dhe të zhvillojë programe dhe shërbime kualitative, sipas standardeve ndërkombëtare.

Misioni

Në një periudhë prej vetëm pesë vitesh veprimtarie institucioni ynë po dëshmohet si qendër e rëndësishme e arsimimit mjekësor në Kosovë. Aktivitetet në këtë Institucion përfshijnë aktivitetet arsimore në nivelin e profesioneve mjekësore, si në: lëmin e mjekësisë, stomatologjisë, farmacisë, fizioterapisë dhe radiologjisë diagnostike. Jemi krenar për faktin se zbatojmë programe mjekësoretë reformuara dhe të përshtatura nevojave të kujdesit mjekësor dhe zhvillimit më të mirë profesional.

Lexo më shumë

 

Historia

Kolegji “Rezonanca” është themeluar më 12 maj 2003, nga Akademik Prof. Dr. Ramadan Idrizaj, në pajtim me Ligjin mbi Arsimin e Lartë të Kosovës nr.2003/14, në fillim si Universiteti i Shkencave Mjekësore “Rezonanca” me gjithsej pesë Fakultete: Mjekësi e Përgjithshme, Stomatologji, Farmaci, Radiologji Diagnostike dhe Fizioterapi.
Në kuadër të Kolegjit funksionon edhe Spitali i Përgjithshëm “Rezonanca”, me seli në Prishtinë, rr. Mbreti Zog, nr. 1.
Më 30.12.2008 bashkohet me Kolegjin “ILIRIA”, si njësi akademike e saj.
Më 13.07.2015 akreditohet si Kolegj i Shkencave Mjekësore “Rezonanca”, për periudhën trevjeçare (1 tetor 2015-30 shtator 2018).
Nga 18.01.2016 nënshkruan marëveshje me Alma Mater Europaea për përfshirje në këtë rrjetë të institucioneve akademike, si kampus i ri i saj.

Kolegji "REZONANCA"

ALMA MATER EUROPAEA, CAMPUS REZONANCA! Lider në Ballkan për Shkenca Mjekësore! Pjesë e rrjetit Evropian të Kolegjeve të Shkencave Mjekësore.
Qendra Diagnostike Terapeutike Rezonanca ka përvojë shumë vjeçare në fushën e mjekësisë, duke e bërë atë lider në rajon mbi shërbimet spitalore.
Në Kuadër të Shkollës së Mesme të Mjekësisë “REZONANCA” ju keni mundësi të arsimit dhe aftësimit të mesëm profesional në fushat shëndetësore.

Acad. Prof. Dr. Arian R. Idrizaj MD.

Rektor
E-mail : arimed77@gmail.com
rector@rezonanca-rks.com

Fjala hyrëse e Rektorit

Me licencimin e institucioneve arsimore private, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës mundësoi pasurimin e sistemit të tanishëm arsimor nga lëmenjtë e ndryshëm, në mesin e të cilave edhe të shkencave mjekësore. Me këtë Ministria ka paraqitur koncepte krejtësisht të reja të arsimimit mjekësor të shekullit XXI.Si institucion do të bëjmë të gjitha përpjekjet, që nëpërmjet bashkëpunimit me institucionet relevante nacionale dhe ndërkombëtare, të arrijmë reputacionin e nevojshëm si institucion i arsimit të lartë, i cili do të vazhdojë të ofrojë, të promovojë dhe të zhvillojë programe dhe shërbime kualitative, sipas standardeve ndërkombëtare.

We’ve covered free spins while writing about welcome bonuses above, you may avail other options. The mixed effects model was estimated using a restricted maximum likelihood. You can take advantage of the welcome bonus, which rewards you with a maximum of $1600 extra, and here is how it’s done: • 100% match up on the first payment, reaching up to $100 • 200% match up on the second payment, maximizing at $50 • 25% match up on the third payment, reaching up to $500 • 50% match up on the fourth payment, maximizing at a $750 Also, every new member receives 80 free spins with their first deposit to play online slots https://topratedcasinouk.com/. We asked to see a manager and again were told there were no exceptions.

This is where you can benefit from free spins, welcome bonuses and sign up offers. You can then repeat this process up to four more times to get the full bonus. Look for offers on sites from other English-speaking countries as well https://kasynos-online.com/darmowe-kasyno/. These sites have stayed competitive and continue to appeal to new players.

Archived from the original on September 23, 2011. Adler Casino can be translated literally to English as “Eagle Casino”, paying homage to the Bundesadler or “Federal Eagle” that is so prominent in German heraldry. With the largest variety of tables, zynga poker is the best place to https://mejorescasinosenlinea.org/. Rage of Seas At the point when you start, it accompanies 5 reels, 4 lines, and 1024 different ways of winning.

The front desk people were unfriendly and unhelpful. Games are open every day 24/7 and prizes of up to £110 are up for grabs. We have hotels for every budget, with rooms starting at $71 • Amenities: Looking for a free mini-bar https://onlinecasinosenargentina.com/. Special promotions are also available.

The welcome offers are attractive enough to urge people to become a registered user. The ease of playing slot games or table games on mobile is that it is easy to bet and easier to do the transaction. Next to a golf course and in a rural area, Virgin River Hotel and Casino is in an area with great shopping http://bestonlinecasinosnz.net/. Rivers Casino Philadelphia employs approximately 1,200 Team Members, with approximately 200 in non-tipped hourly positions.

Kontakti

Na kontaktoni përmes e-Mail

    Kërko kurset