VIZITA E STUDENTËVE TË KOLEGJIT “REZONANCA” NË HANDIKOS-PRISHTINË.

Vizita e Studentëve të Kolegjit Rezonanca në Handikos-Prishtinë.
Ligjerata e mbajtur nga Drejtori Afrim Maliqi dhe Psikologu i qendrës Durim Gashi lidhur me problematikat dhe natyrën e punës që zhvillohet mbrenda këtij institucioni. Studentat ishin të shoqëruar nga Prof. Njomza Jusaj – Ligjeruese në Kolegjin Rezonanca.
Ne falenderojmë qendrën e Handikos për mundesin e vizitës dhe njohjes me këtë Institucion.

Leave a Reply