MIRËNJOHJET E NDARA NGA UNIONI STUDENTOR “REZONANCA”

Unioni Studentor i Kolegjit “REZONANCA” bën vlerësimin e profesorëve të cilët patën përformancën më të mirë gjatë vitit akademik 2017/18 .
Përzgjedhja e këtyre profesorëve u bë nga studentët e kolegjit “REZONANCA” me anë të votimit anonim ku numërimi i votave u bë nga kryesia e ngushtë e Unionit Studentor dhe në fund u bë shpërndarja e Mirënjohjeve për ata pedagog .
Studentët u janë falenderues të gjithë pedagogëve për dijen e dhënë gjatë këtij viti akademik

Leave a Reply