KOLEGJI I SHKENCAVE MJEKËSORE REZONANCA SHPALL KONKURS PËR VITIN AKADEMIK 2018/2019 PËR KËTO DREJTIME:

Viti i ri Akademik po afron , aplikimet tani më kanë filluar , bëhu pjesë e një stafi të mrekullueshëm i cili ju udhëheq drejt aftësimit dhe zhvillimit profesional!
Kolegji i Shkencave Mjekësore Rezonanca Shpall Konkurs për Vitin Akademik 2018/2019 për këto drejtime:

-Stomatologji
-Farmaci
-Fizioterapi
-Biokimi Laboratorike
-Infermieri
-Radiologji Diagnostikea

Paraqitja e dokumenteve bëhet ne KSHM Rezonanca -Veternik .

Orari i punës 09:00-19:00 ( E Hënë- E Shtunë)