KONFERENCE ME PJESËMARRJE NDËRKOMBËTARE – 22.06.2018

Oda e Infermierëve të Kosovës komisioni për edukim të vazhdueshëm profesional e ka akredituar me 15 pikë kredituse

Tema e konferencës: Mbrojtja nga rrezet jonizuese dhe materiali radioaktiv / Roli i PET-CT tek pacientet Onkologjik .
Data: 22 Qershor 2018
Ora: 08:00 – 19:00
Vendi: KSHM “Rezonanca” Veternik
Konferenca është e akredituar nga Oda e Mjekëve dhe Infermierëve të Kosovës

 

Ligjëruesit:
Prof. dr. Serkan Kuyumcu
Prof. dr. Hysni Bajrami
Prof. Asoc. Serbeze Kabashi Muçaj
Prof. Ass. Bujar Berisha

Kolegji “REZONANCA” në bashkëpunim me Oden e Infermierëve të Kosovës , organizoi konferencën e rradhës me pjesëmarrje nderkombëtare ku tema ishte “Mbrojtja nga rrezet jonizuese dhe materiali radioaktiv / Roli i PET-CT tek pacientet Onkologjik ” që u mbajt me datën 22.06.2018. Kolegji “REZONANCA” falenderon të nderuarin Prof.Dr. Serkan Kuyumcu për pjesëmarrjen dhe ligjërimin , ku ndau me ne një përvoj jashtëzakonisht produktive dhe të nevojshme për pjesëmarrësit, duke ditur që Spitali “REZONANCA” në vitin 2017 për herë të parë në Kosovë bëri startimin me PET/CT e cila ishte risi në vendin tonë. Me këtë konferencë Kolegji “REZONANCA” vazhdon te mbajë primatin për drejtimet Mjekësore , ku tregon që është lider i padiskutueshëm në vend

Leave a Reply