TRAJNIM 3 DITORË “SINDROWN DOWN”

Ne Kolegjin e Shkencave Mjekësore “REZONANCA” u mbajt Trajnimi 3-ditor mbi
“AFTËSITË BAZIKE MOTORIKE TË FËMIJËT ME SIDROMËN DOWN”
dhe metodën e trajnimit
“FIZIOTERAPIA TE FËMIJËT ME SINDROMËN DOWN”
organizuar nga DOWN SYNDROME KOSOVA me trajnuesit nga Holanda :Dr.Peter E.M.Lauteslager PT, Bert Bakker PT.