ALMA MATER EUROPAEA CAMPUS COLLEGE “REZONANCA” NËNSHKRUAN MARRËVESHJE ME SHËRBIMIN SPITALOR DHE KLINIK UNIVERSITAR TË KOSOVËS.

Alma Mater Europaea Campus College “Rezonanca” nënshkruan marrëveshje me Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës.
Sot më datë 22.06.2021, rektori i Alma Mater Europaea Campus College “Rezonanca”, Acad. Prof. Dr. Arian R. Idrizaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Z. Valbon Krasniqi, lidhën marrëveshje bashkëpunimi.
Objekti i kësaj marrëveshjeje është realizimi i orëve të praktikës klinike të studentëve Kolegjit “Rezonanca” në ambjentet e SHSKUK. Nga kjo marrëveshje, përfitojnë studentët e kolegjit “Rezonanca” qe ndjekin studimet në një nga programet Bsc Infermieri, Bsc Mami, Bsc Fizioterapi, Bsc Farmaci Komunitare, Bsc Biokimi Laboratorike dhe Bsc Radiologji Diagnostike.