Hapet konkursi për aplikim për transfer

Kolegji Rezonanca ju njofton se hapet konkursi për aplikim për transfer. Aplikimet pranohen për të gjitha drejtimet.

Afati është i hapur që nga data 04.09.2023 dhe zgjat deri më datën 23.09.2023.

Leave a Reply