NJË PRITJE MADHËSHTORE NGA KRYETARI I KUVENDIT Z. GLAUK KONJUFCA SI DHE…

Një pritje madhështore nga Kryetari i Kuvendit Z. Glauk Konjufca si dhe nga Presidentja e Republikës së Kosovës Znj. Vjosa Osmani me Presidentin e Alma Mater Europaea njëkohësisht honorary President i Akademisë së Shkencave dhe Artve Europiane Akad. Prof. Dr. Felix Unger si dhe Presidenti i AMEC Rezonanca Akad. Prof. Dr. Ramadan Idrizaj. Ju faleminderit shumë për përkrahjen e pa kursyer shtetërore për ngritjen e cilësisë së arsimit të lartë